About me

Elisabeth Hijweegen en haar blog MEERDANMANUKA

Beste lezer,

In de afgelopen jaren heb ik me naast mijn werk als maatschappelijk werker/systeembegeleider bezig gehouden met de (Active) Manuka Honing van Nieuw Zeelandse bodem. Ik ben veel te weten gekomen over haar bijzondere eigenschappen en toepassingen. Mijn kennis en enthousiasme over de effecten die deze honing heeft bij inname (het vergroten van je weerstand, bij keelpijn en maag-darmproblemen), in de wondverzorging en bij het gebruik van crèmes op basis van deze honing wil ik graag met jullie delen.

In 2006 ben ik het bedrijf Manuka Huidverzorgingsproducten gestart, inclusief webwinkel http://www.manuka-huidverzorging.nl  Het ondernemen bevalt me goed en ik ben toe aan de volgende stap; het verder uitbouwen van Manuka huidverzorgingsproducten.

Er valt veel te schrijven over Manuka, maar er is Meer dan Manuka… ik heb behoefte aan nieuwe uitdagingen, heb een brede maatschappelijke interesse, houd van de natuur en van schrijven. Met grote regelmaat maak ik me druk over allerlei ontwikkelingen die onze maatschappij aangaan, bijvoorbeeld het milieu, de enorme invloed van de farmaceutische lobby en ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn. Het blog MeerdanManuka biedt mij het podium om hierover te kunnen schrijven.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s